I.v.m. de enorme drukte kan de levertijd 2 werkdagen zijn
Filters openklappen:
Voor 18.00 = Bezorging binnen 1-2 dagen in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht
Voor 18.00 = Bezorging binnen 1-2 dagen in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Schroeven voor golfplaten

Deze golfplaatschroeven zijn speciaal gemaakt voor het monteren van golfplaten op het dak. De waterdichte schroeven voor golfplaten en vezelplaten voor daken zijn gemaakt van rvs A2 staal en oxideren niet. Dit zorgt voor een extreem lange levensduur. Door de handige torx 20 indruk zijn de schroeven voor golfplaten eenvoudig te monteren. De extra diepe torx indruk heeft een perfecte passing op Wovar torx 20 bits.

Voor het monteren van golfplaten heeft Wovar speciale afsluitende golfplaatschroeven. De waterbestendige golfplaatschroeven zijn gemaakt van RVS A2 staal. Hierdoor oxideren de schroeven niet en beschikken ze over een lange extra lange levensduus. De golfplaatschroef beschikt over een handige Torx indruk. Hierdoor monteert u de schroeven snel en eenvoudig. Golfplaatschroeven monteert u altijd boven op de golf. Hierdoor wordt de golfplaat strak tegen de houten onderconstructie getrokken. 

De juiste lengte schroeven voor het monteren van golfplaten

De schroeven voor golfplaten zijn 4.5 mm dik en de lengte varieert van 50 tot en met 100 mm. Voor een stevige verankering van uw golfplaten is het belangrijk dat iedere golfplaatschroef voor minimaal 2cm in het hout wordt geschroefd. Voor het kiezen van de juiste lengte neemt u de hoogte van de golf plus 2cm. De schroeven voor golfplaten beschikken over een hoogwaardige schelpsluiting. Deze zorgt er voor dat er geen hemelwater door het montagegat loopt.

Voorboren bij golfpalten monteren

Bij golfplaten en een onderconstuctie van hardhout is het nodig om even voor te boren. Bij een onderconstructie van zacht hout is voorboren niet nodig. Voorboren in hardhout doet u met ons hardhout boortje 3 mm. Zo behoudt de golfplaatschroef voldoende grip in het hout. Voorboren in stalen golfplaten doet u met onze metaalboor 5.5 mm. Bij kunststof golfplaten wordt voorboren met een hardhoutboor 5.5 mm aangeraden.

Hoe veel schroeven voor golfplaten ben ik nodig?

Bespaar niet op aantal schroeven tijdens het monteren van golfplaten. Zorg er voor dat boven en onderaan de golfplaten in iedere golfhoogte een golfplaatschroef wordt geschroeft. Daartussen in is 1 schroef per 3 golfhoogtes voldoende.

Bestellen

Bestel de hoogwaardige schroeven voor golfplaten monteren van A-merk Wovar. Profiteer van onze hoge staffelkorting en bestel minimaal 200 stuks. Bedrijven in de bouw- en tuinbranche profiteren van extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account.