CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Besteld voor 18:00, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Speciekuipen en Emmers

1 producten

Speciekuipen en Emmers

Gaat u een muur metselen of een muur stuccen? Een speciekuip is voor de echte metselaar of stukadoor onmisbaar. Een speciekuip is namelijk ideaal om uw mortels of lijm in te mengen. Dit kunnen echt van allerlei mortels zijn, zoals gipsmortel, speciemortel en voegmortel. U kunt er ook verschillende soorten lijm in klaarmaken, zoals pastalijm en poederlijm voor het zetten van tegels. In ons assortiment hebben wij verschillende soorten speciekuipen en emmers. Wovar heeft zwarte speciekuipen in twee groottes, namelijk 65 liter en 90 liter. Daarnaast zijn er ook twee zwarte bouwemmers van 12 liter, zowel mét als zonder schenktuit.  

Speciekuip of emmer kopen

Bent u van plan te gaan metselen of stuccen? Bestel dan snel uw speciekuipen en emmers bij Wovar voor super scherpe prijzen! Heeft u een bedrijf in bijvoorbeeld de bouw- of klusbranche? Maak dan snel een zakelijk account aan en profiteer van 15% zakelijke korting op al uw bestellingen. Daarnaast krijgt u een eigen contactpersoon, een handige bestelgeschiedenis en de mogelijkheid tot spoedlevering. Speciaal voor de grootverbruikers biedt Wovar op heel veel artikelen uit het assortiment. 

Heeft u nog meer stuc- en metselgereedschap nodig? Neem dan eens een kijkje bij onze troffels of onze spackmessen en afrijlatten.