Bevestigt het, keer op keer!
Filters openklappen:
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht
Voor 21:30 besteld, bezorging binnen 1 dag in heel Nederland
Het A-merk voor o.a. 1001 schroeven en bouten
Maar liefst 100 dagen retourrecht

Wovar Tyraps

Zoekt u kabelbinders? Wovar levert razendsnel uit eigen voorraad tyraps voor de laagste prijs. Een tyrap heeft ontzettend veel benamingen. Zo worden ze ook tiewraps en tie rips genoemd. Zwarte kabelbinders worden veel gebruik om dunne stroomkabels netjes bij elkaar te houden.

Eigenlijk is een tiewrap voor 1000 verschillende toepassingen te gebruiken. Dient u iets snel aan elkaar te lussen? Dan kan je er vaak voor kiezen op tie rips te gebruiken! Tyraps van Wovar zijn verkrijgbaar in twee verschillende kleuren. Namelijk wit en zwart. De diamters waaruit u kiest variëren van 2.5 tot en met 4.8 mm en de lengtes van 100 tot 710 mm! Populair zijn tyraps zwart 100 x 2.5 mm - 100 stuks.

Wilt u snel aan de slag met tyraps? Wovar levert tywraps voor de laagste prijs altijd de volgende werkdag bij u thuis. Bestel een volle overdoos van 1000 stuks en profiteer van een enorme staffelkorting. Bouwbedrijven, klusbedrijven en hoveniers profiteren altijd van de laagste prijs met een zakelijk account. Hiermee krijgt u namelijk korting, een vast contactpersoon en een overzichtelijke orderhistorie. 

Zijn onze tyraps niet helemaal wat u zoekt? Bekijk ook eens onze slangklemmen.