• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren
Voorraad
Prijs
tot

Kistsluitingen

Zoekt u een eenvoudige te gebruiken sluiting voor uw kist of krat? Dan bieden de eierkistsluitingen van Wovar een mogelijke oplossing! Met één simpele beweging gaat de deksel dicht én ook weer open. Door de snap-on werking van deze sluiting bent u gegarandeerd van een strak gesloten kist. Dit maakt het dan ook een ideale sluiting voor bijvoorbeeld een opbergkist.

0 producten
Sorteren op voorraad
1-0 van de 0 producten
Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klusbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Een handige bestelgeschiedenis;
Lees meer

Wovar heeft twee maten eierkistsluitingen in haar assortiment: 75 mm en 105 mm.

Deze worden altijd exclusief bevestigingsmateriaal geleverd. U kunt hier echter eenvoudig onze verzinkte spaanplaatschroeven voor meebestellen. De schroefgaten van deze case snappers zijn 4 mm breed en de lengte van de schroef is afhankelijk van de dikte van uw kist. Houd hier dus rekening mee tijdens de selectie van uw schroeven.

Kistsluitingen bestellen

Bestel deze scherpgeprijsde kistsluitingen vandaag nog bij Wovar. En hebt u een bouw- of klusbedrijf of bent u een hovenier? Meld u zich dan aan voor een zakelijk account en geniet van extra voordelen zoals een zakelijke korting en vast contactpersoon.

Zijn kistsluitingen niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan eens ons volledige meubelbeslag. Hier vindt u onder andere ladegeleiders, magneetsluitingen, kogelsnappersmeubelknoppen, meubelgrepenleren handgrepen, meubelsloten en meubelpoten.