• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren
Materiaal
Keurmerk
Dikte
Lengte
Kleur
Voorraad
Prijs
tot

Deurspionnen

Voelt u zich wel eens onveilig wanneer u uw voordeur opent terwijl u niet weet wie er aanbelt? Om dit onveilige gevoel weg te nemen, kunt u een deurspion installeren. Met behulp van een deurspion, ook wel deur kijkgat of spionnetje deur, heeft u de mogelijkheid te kijken wie of wat voor uw deur staat. Kent u deze persoon niet of wilt u deze liever niet spreken? Dan kunt u gewoon weer weglopen bij de deur, zonder dat deze open is geweest. Wovar heeft diverse soorten en maten deurspion, direct uit voorraad leverbar. Denk hierbij aan een RVS deurspion, deurspion chroom, zwarte deurspion of messing deurspion. Met een deurspion kunt u op een simpele manier extra beveiliging aan uw woning toevoegen. 

8 producten
Sorteren op voorraad
1-8 van de 8 producten
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 79 euro
A-Merk voor al uw schroeven, bouten en andere ijzerwaren

Veelgestelde vragen

 De hoogte waarop u een deurspion monteert, is afhankelijk van de personen die in de woning wonen. Een deurspion monteert u namelijk in het midden van de deur, op ooghoogte. Wat ooghoogte precies is, hangt dus af van uw medebewoners. In de meeste gevallen monteert u een deurspion op een hoogte van 160-180 centimeter, vanaf de grond gemeten.

De installatie van een deurspion kunt u gemakkelijk zelf doen. Hiervoor heeft u nodig: een hardhoutboor, een boormachine, een deurspion en een meetlint. U begint de installatie met het afmeten van uw deur. Hierbij zoekt u het midden van uw deur op. Vervolgens zoekt u naar een geschikte hoogt, in de meeste gevallen ooghoogte. Deze plek tekent u af op uw deur, waarna u een gat kunt boren. Nu kunt u de deurspion in het gat draaien. Draai deze stevig vast en u kunt genieten van een veilig gevoel.

Een deurspion verwijderen kunt u zelf heel simpel doen. Hiervoor draait u de deurspion los en verwijderd de beide delen uit uw deur. Het gat dat overblijft kunt u opvullen met plamuur, houtvuller of gatenvuller. Dit brengt u in meerdere lagen aan voor maximale sterke. `Wanneer het vulmiddel uitgehard is, kunt u dit overschilderen. Hierna is niets meer te zien van de deurspion die in uw deur heeft gezeten.

Een deurspion in uw voordeur is erg veilig. Zorgt voor een stevige installatie, waarbij u de deurspion goed aandraait. U hoeft zich dan geen zorgen te maken over de veiligheid. Sterker nog, u kunt met een deurspion genieten van extra veiligheid. U zult nooit overrompeld worden door indringers, omdat u eerst kijkt wie er voor uw deur staat. Kent u deze persoon niet of vertrouwd u het niet? Dan laat u de deur gewoon dicht. 

Wanneer u een kijkgaatje in uw deur heeft, heet dit ook wel een deurspion. Een deurspion is een kijkertje met een grote hoek die in een deur wordt geplaatst om te kijken wie voor een deur staat. 

Een deurspion is een kijkgat die veel in voordeuren wordt gemaakt. In dit gat zit een klein kijkertje met een groothoekslens. U kunt door het kleine gat kijken om te zien wat er allemaal voor uw deur gebeurt. Een deurspion wordt veel in appartementencomplexen gebruikt omdat hier vaak een gezamenlijke hal is. Hiermee voorkomt u indringers die bij u aanbellen.

Naast een analoge deurspion, is er ook een digitale deurspion. Een digitale deurspion bestaat uit twee delen; een camera aan de buitenkant van uw deur en een scherm aan de binnenkant van uw deur. Op dit scherm kunt u zien wie of wat er zich voor uw deur bevindt. Een deurspion wordt gebruikt om het gevoel van veiligheid in uw woning te verhogen. 

Een deurspion hoeft de brandveiligheid van uw woning niet te verlagen. Deurspionnen zijn namelijk ook verkrijgbaar in een brandwerende variant. De meest gangbare types brandwerende deurspionnen zijn 30 en 60 minuten brandwerend.

Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klusbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Een handige bestelgeschiedenis;
Lees meer

Gaat u ook voor extra veiligheid bij uw woning? Kies dan voor een deurspion! Wovar heeft diverse varianten van de deurspion. Denk hierbij aan een deurspion zwart, deurspion waterdicht, deurspion rvs, deurspion brandwerend, deurspion chroom of deurspion gepolijst (goudgeel). Het zichtveld van onze deurspionnen varieert van 160 tot 200 graden. De doorsnee van onze kijkgaten deur zitten tussen 12 mm en 16 mm. Ook kunt u kiezen voor een kijkgat deur brandwerend met onze brandwerende deurspion. 

Montage deurspion

De montage van een deurspion is erg makkelijk. Montage van deurspion begint bij het uitkiezen van een goede deurspion. Let hierbij op de kwaliteiten die voor u belangrijk zijn, zoals brandwerend of roestvastheid. Ook de kijkhoek van de deurspion kan hierbij bepalend zijn. Nadat u een geschikte deurspion heeft gevonden, heeft u een goede boor nodig. In de meeste gevallen zal een vlinderboor het beste werken. Deze boor is extra breed en gemaakt om snel gaten te boren in hout. Vandaar dat deze boor ook wel bekend staat als speedboor. Deze vlinderboor moet een diameter hebben die overeenkomt met de deurspion. Met het gat in de deur bent u alweer bijna klaar. Nu kunt u de deurspion vastdraaien in de deur, waarna u kunt genieten van een extra veilig gevoel bij uw woning. Met een draadloze deurspion heeft u in rap tempo een kijkgat in uw deur.

Deurspion kopen

Bestel uw deurspion gemakkelijk en snel in onze webshop! Ga ook voor een extra veilig gevoel in uw woning. Heeft u meerdere deuren of bezit u meerdere panden? Let dan ook vooral op onze staffelkortingen. Op een groot deel van ons assortiment geven wij bij grotere afnames een aantrekkelijke korting op de stuksprijs. Bent u ondernemer? Dan verwijzen wij u graag naar ons zakelijk account. Hiermee zijn aanvullende voordelen mogelijk. Denk hierbij aan een vaste zakelijke korting over ons complete aanbod. Maak uw deur helemaal af met behulp van onze deurklinken en deurbeslag. Denk hierbij bijvoorbeeld aan deurbeslag op schild of briefplaten voor een brievenbusklep in uw voordeur.