CURRENT LOCALE nl-nl

 • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
 • 30 dagen recht op retour
 • Veilig achteraf betalen
 • Gratis bezorging vanaf 59 euro
Gordinglas Verzinkt voor Balk van 7 x 17 cm - Per StukGordinglasBalkhouders en hoekankers

Gordinglas Verzinkt voor Balk van 7 x 17 cm - Per Stuk

gordinglas_verzinkt_voor_balk_van_7_x_17_cm_per_stuk_1
gordinglas_verzinkt_voor_balk_van_7_x_17_cm_per_stuk_2_1
gordinglas_verzinkt_voor_balk_van_7_x_17_cm_per_stuk_1
gordinglas_verzinkt_voor_balk_van_7_x_17_cm_per_stuk_2_1
€ 5,65
€ 4,67 excl. BTW
Niet bestelbaar
Betaal veilig en vertrouwd
Ook achteraf betalen met Riverty mogelijk!

Waarom kiezen voor Gordinglas Verzinkt voor Balk van 7 x 17 cm - Per Stuk?

 • IJzersterke verbinding
 • Diverse montagegaten
 • Eenvoudig te monteren!

  Gordinglas Verzinkt voor Balk van 7 x 17 cm - Per Stuk

  Bezig met een houten contstructie, maar zijn uw houten balken niet lang genoeg? Dan heeft Wovar dé oplossing voor u! Met een gordinglas kunt u namelijk uw houten gordingen verlengen. De las verbindt namelijk 2 balken met elkaar, waardoor ze uiteindelijk 1 geheel vormen.

  De las is gemaakt van sterk verzinkt staal. Deze zinklaag zorgt er daarnaast ook voor dat de las niet gaat roesten. Daarnaast beschikt deze las over 43 montagegaten, waarvan 41 met een diameter van 4 mm en twee met een diameter van 8 mm. Verder is deze gordinglas geschikt voor balken met een afmeting van 7 x 17 cm en is deze eenvoudig te monteren met behulp van schroefnagels.

  Houten balken verbinden

  Houten balken verbinden kunt u zeer gemakkelijk zelf met behulp van deze gordinglas. Door 2 balken in de las vast te nagelen maakt u namelijk 1 lange balk. U kunt de balk daarna natuurlijk nog precies op maat zagen. Het is het handigst om de las eerst op 1 balk te monteren. Doe dit met de smalle opening naar boven en zorg ervoor dat de balk tot het midden van de las reikt. De andere helft is namelijk voor de andere balk. Spijker de las vast aan de bovenkant. Plaats daarna de tweede balk en spijker nu beide balken vast aan de zijkanten. Draai het geheel om en voorzie ook daar de montagegaten van spijkers. Hamer nodig? Deze vindt u in ons assortiment houtbewerking en kunt u direct meebestellen. Tevens vindt u een hamer tussen de bijbehorende producten.

  Op zoek naar geschikte schroefnagels? U vindt ze tussen de bijbehorende producten en in het assortiment verzinkte spijkers.

  Gordingen verbinding kopen

  Koop uw gordingen verbinding van 71 x 171 mm nu voordelig bij Wovar! Heeft u een eigen bedrijf in de bouw of klussector of bent u hovenier? Profiteer dan van nog meer voordelen met een zakelijk account. Zo ontvangt u namelijk een vaste zakelijke korting, krijgt u een vast contactpersoon en een handig besteloverzicht.

  Ander formaat nodig? Bekijk dan ons assortiment gordinglas voor alle maten. Op zoek naar andere koppelstukken of dragers voor uw houten balken? Bij Wovar kunt u ook terecht voor balkdragershoekverbinders en koppelplaten. U kunt alles terugvinden in het totale assortiment balkhouders en hoekankers.

  € 5,65
  € 4,67 excl. BTW
  Niet bestelbaar
  Betaal veilig en vertrouwd
  Ook achteraf betalen met Riverty mogelijk!
  A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
  GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
  BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD