CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Borderranden SteenBorderrandenTuin

Filters

Borderranden Steen

2 producten

Borderranden Steen

Bent u op zoek naar stenen borderranden? De stevige borderranden van Wovar zijn gemaakt van terracotta en voegen een authentieke sfeer toe aan uw tuin. De stenen borderranden zorgen ervoor dat u prachtige scheidingen in uw tuin aanbrengt. Zo kunt u bijvoorbeeld uw grindpad of bloemenperk netjes scheiden van uw gazon. Met een lengte van 47 cm, een hoogte van 11 cm en een diepte van 4 cm bieden deze borderranden veelzijdige mogelijkheden. U kunt ze rechtop plaatsen (11 cm hoog, 4 cm diep) of meerdere lagen plat op elkaar stapelen. Deze stenen borderrand worden in Europa vervaardigd van natuurlijke klei materialen, zonder gebruik van cement of andere chemische middelen. Bovendien zijn deze randen uitstekend herbruikbaar. De terracotta borderranden van Wovar zijn verkrijgbaar in twee verschillende kleuren, beige en bruin brood.

Wovar levert ook cortenstaal borderranden, deze zijn door een speciale behandeling voorzien van een prachtige roestkleur. Benieuwd? Zie het volledige assortiment bij onze cortenstaal borderranden.   

Voordelen van terracotta borderranden

Het gebruik van stenen borderranden brengt een aantal voordelen met zich mee. Wij zetten de voordelen voor u op een rij:

  • Een natuurlijke, warme uitstraling
  • Gemaakt van duurzaam, milieuvriendelijk materiaal
  • Eenvoudig te installeren
  • Herbruikbaar
  • Op verschillende manieren te plaatsen

Terracotta borderrand plaatsen

U kunt zelf geheel eenvoudig de gazonrand plaatsen. Maak een sleuf op de plek waar u de borderrand wilt hebben. Gebruik hiervoor een schep of een klein tuinschepje. Plaats de borderrand in de sleuf en vul deze weer aan met grond, zand of grind. Druk dit goed aan om verzakking te voorkomen. U kunt ze naar wens 2-5 cm in de grond zetten voor een lagere rand. Veel klanten plaatsen echter de volledige 11 cm boven de grond op een zandbed of verlijmen ze op bijvoorbeeld oude stoeptegels als fundering. De terracotta borderranden kunt u stapelen met steenlijm. De hoogte van 11 centimeter zorgt voor een ruimtelijk effect zonder dat tuinplanten snel uitdrogen door een te hoge rand. Deze borderranden zijn eenvoudig op maat te slijpen en kunnen in speelse vormen worden gelegd. Het gewicht per bordersteen is 3,25 kg.

Stenen borderranden bestellen

Bestel uw stenen borderrand nu voordelig bij Wovar! Zo zorgt u voor een nette en luxe uitstraling van uw tuin. Heeft u een eigen bouw- of klusbedrijf of bent u hovenier? Maak dan snel een zakelijk account aan en profiteer onder andere van een vaste zakelijke korting. Wij bezorgen deze populaire borderranden door heel Europa. 

Benieuwd naar al onze soorten borderranden? Neem een kijkje in ons totale assortiment borderranden