CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Op werkdagen besteld, in 1-2 dagen in huis!
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Steigerbuizen

3 producten

Steigerbuizen

Bij Wovar bieden wij een uitgebreid assortiment steigerbuis meubels die stijl en functionaliteit naadloos combineren. Onze collectie omvat diverse prachtige opties voor het inrichten van uw ruimte met een industriële uitstraling. Of u nu op zoek bent naar een handige kapstok, een praktisch handdoekenrek voor de badkamer, of een kledingrek, onze steigerbuis meubels zijn ontworpen om aan uw behoeften te voldoen.

Steigerbuizen zwart

Steigerbuizen zijn niet alleen in de standaard grijze staalkleur beschikbaar. Deze buizen zijn bij Wovar ook in het zwart verkrijgbaar, wat een luxe uitstraling geeft aan deze sterke buizen. Voor steigerbuizen zwart moet u bij Wovar zijn. Deze zwarte afwerking sluit perfect aan bij moderne interieurtrends. U kunt deze meubels moeiteloos integreren in een industriële inrichting die zowel functioneel als visueel aantrekkelijk is. De diepzwarte buizen bieden niet alleen een robuuste uitstraling, maar ze lenen zich ook uitstekend voor creatieve combinaties met andere zwarte elementen in uw ruimte. Zo zijn ze perfect te combineren met zwart raambeslag en deurbeslag en zwarte scharnieren. Dit zorgt voor een samenhangend ontwerp in uw woning, waarin alle elementen op elkaar aansluiten.

Of u nu kiest voor een kapstok, kledingrek of een handdoekenrek voor de badkamer, de zwarte afwerking voegt een industriële uitstraling toe aan uw interieur. U kunt de kledingrekken in diverse ruimtes plaatsen, zoals de entree, slaapkamer, of zelfs uw thuiskantoor. De combinatie van functionaliteit en visuele aantrekkingskracht maakt onze steigerbuis meubels tot de perfecte keuze voor diegenen die een unieke stijl willen creëren in hun huis.

Kapstok Steigerbuis

Een van onze populaire keuzes in de steigerbuis meubels is de kapstok met zowel muur- als plafondbevestiging. Deze kapstok biedt een stijlvolle en praktische oplossing voor het ophangen van jassen, tassen en andere kledingstukken. U kunt kiezen voor muurbevestiging voor een traditionele uitstraling of plafondbevestiging voor een uniek decoratief accent.

Steigerbuizen kledingrek

Met steigerbuizen en steigerbuiskoppelingen maakt u gemakkelijk verschillende meubels en accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kledingrek. Dit rek kunt u zo moeilijk of makkelijk maken als u zelf wenst. U maakt al een kledingrek door een steigerbuis te combineren met een ronde voetplaat met inleg. Op deze manier klemt u de buis tussen 2 wanden. U kunt natuurlijk ook een losstaand rek bouwen van de steigerbuizen. Hiervoor combineert u meerdere stukken buis met verschillende hoekstukken. Ook montage aan de wand is mogelijk. Hiervoor plaatst u een voetstuk op het plafond, waarna u een hangend kledingrek van steigerbuis aan het plafond bevestigd.  

Steigerbuis Koppelingen

Om ervoor te zorgen dat uw steigerbuis meubels stevig en veilig gemonteerd worden, leveren wij hoogwaardige koppelingen. Deze koppelingen zorgen voor een stabiele bevestiging, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de duurzaamheid en stabiliteit van uw meubels. Onze koppelingen zijn zorgvuldig ontworpen om ervoor te zorgen dat uw steigerbuisprojecten zonder enige problemen verlopen.

Hoe zaag je steigerbuizen? 

Steigerbuizen zijn erg eenvoudig om maat te zagen. Om de stalen buizen op maat te krijgen, maakt u gebruik van een ijzerzaag of slijptol. De traditionele ijzerzaag is voor de meeste mensen waarschijnlijk de meest voordehand liggende optie. Bedenk hierbij echter wel dat het even kan duren voordat u door de hele buis heen bent. Wanneer u veel pijpen op maat wilt maken, raden wij u aan gebruik te maken van elektrisch gereedschap. Denk hierbij aan een decoupeerzaag, reciprozaag of haakse slijptol. Hiervoor heeft Wovar diverse doorslijpschijven, decoupeerzaagjes en reciprozaagjes beschikbaar. Voor nog meer zaagbladen en schijven, kijkt u bij onze zaagbladen en doorslijpschijven