CURRENT LOCALE nl-nl

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Populaire producten

Poort- en Hekbeslag

Gaat u een poort of hek bouwen in uw tuin of elders op uw erf'? Wovar biedt uw alle benodigdheden om een prachtig hek of poort te bouwen. Een prachtige tuinpoort hout maakt u gemakkelijk zelf. Bij een houten poort of hek maakt u gebruik van bijvoorbeeld onze hengen en andere scharnieren. Zo krijgt u een poort met een unieke uitstraling. Om uw poort vervolgens goed vast te zetten, combineert u de hengen met grendels en sloten. Ook kunt u kiezen voor een plaatgrendel en heksluitingen, welke een meer traditionele uitstraling bieden. Gaat u ook een schutting maken? Dan kiest u voor paalkappen, waarmee u de afwerking van uw schutting naar een hoger niveau tilt! Vindt u het lastig om zelf een keuze te maken uit alle hengen en ons andere poortbeslag? Dan hebben wij ook kant- en klare poortbeslagsets, waarbij u alles in 1 complete set krijgt. Hengen monteert u normaal gesproken op plaatduimen. Voor een meer onzichtbare bevestiging kiest u voor schroefduimen. Vindt u het lastig om een rechte tuindeur of poort te maken? Of moet deze poort extra stevig zijn? Dan kiest u voor onze ijzeren deurframes. Deze kunt u zelf bekleden met planken of ander materiaal. Het frame vormt een ijzersterke basis voor iedere deur. 

Voor een ijzersterke bevestiging van uw poort of hek, kiest u voor onze houtdraadbouten, slotbouten of tuinschroeven. Al deze bevestigingsmaterialen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en soorten. Denk aan slotbouten zwart gecoat bij uw hengen zwart, een verzinkte schroef voor grote gewichten of een rvs schroef tegen roest. Voor de bevestiging van hardhouten planken, kiest u voor onze hardhoutschroeven met ar coating, welke speciaal tegen looizuren is bestand. 

Hengen en scharnieren

Wovar specialiseert in hengen voor uw tuindeur of erfpoort. U kunt kiezen voor hengen in het zwart, maar ook hengen RVS en hengen Verzinkt. Deze hengen komen in verschillende maten en soorten. Kies voor hengen recht, hengen met verzinkt, hengen met bocht, hengen met vierkante gaten, hengen rustiek - landelijk, hengen voor luiken of middenhengen. Een duimheng zwart geeft een meer moderne uitstraling aan uw tuinpoort, terwijl de grijs verzinkte of rvs duimhengen een meer traditionele look geven. Een duimheng met verzet of een duimheng met bocht zorgen ervoor dat u de poort mooi laat wegvallen of de plaatduimen aan de achterkant plaatst. Een heng, geheng of deurhengsel is een populair type scharnier dat enorm sterk is en een duimheng monteren is ook nog eens erg eenvoudig. Hengen monteren op uw tuindeur of poort, doet u met behulp van een van onze soorten/maten bouten

Grendels en sloten

Bij een mooie tuindeur, poort of hek hoort natuurlijk ook een goede bevestiging. Het is belangrijk dat deze ook dicht blijft wanneer u deze afsluit. Hiervoor heeft u de keuze uit verschillende grendels en sloten. Met behulp van een grondgrendel houdt u een tuinpoort open wanneer u deze gebruikt. Ook kunt u hiermee de deur extra vergrendelen wanneer deze gesloten is. Deze grondgrendels zijn ook verkrijgbaar als extra lange variant: de staartgrendels. Daarnaast is er een luxe variant met een afgeronde handgreep: de bajonetgrendels. Voor een poort met een meer traditionele werking kiest u voor valbeugels voor poorten. Dit is een razendsnelle en gemakkelijke manier om uw poort te sluiten. Om de deur altijd open te houden, of tegen te houden bij het open slaan, maakt u gebruik van deurvastzetters. Hierbij kiest u uit een muurbeugel, deurvanger, deurstopper of windhaak. De deurvastzetters bieden extra gebruiksgemak bij de poort, maar beschermen de tuindeur ook tegen openslaan. Grendels, deurvastzetters en meer, monteert u met behulp van onze schroeven

Paalkappen

Paalkappen zijn een makkelijke en mooie manier om uw schutting extra aan te kleden. Een "kale" schuttingpaal is voor sommige mensen te standaard. In zo'n geval plaatst u paalkappen bovenop de schuttingpalen. Hierbij kiest u uit paalkappen piramide, welke prachtig staat bij de meeste schuttingen. Liever iets extra speciaals? Dan gaat u voor de paalkappen bol. Voor ronde palen maakt u gebruik van onze paalkappen rond. Als u langdurig wilt genieten van uw paalkap, kiest u voor paalkappen RVS, welke bestand zijn tegen roest. Mocht dit geen probleem vormen, dan zijn paalkapen verzinkt een geschikt accessoire voor uw tuinafscheiding. Tot slot zijn er voor mensen met een zwarte schutting (maar ook voor een contrasterend effect bij blank hout) paalkappen zwart. Deze geven een luxe en moderne uitstraling aan uw palen. Met een paalornament kleedt u de schutting gemakkelijk aan. De paal ornamenten geven een compleet andere look, maar zijn erg simpel in gebruik.

Poortbeslagsets

Heeft u moeite met kiezen, of gaat u voor gemak? Dan hebben wij kant- en klare poortbeslagsets voor u! Deze poortbeslagsets zijn een complete kit voor uw tuindeur of poort. Ook zijn er complete scharniersets, bestaande uit een duimheng met een verstelbare plaatduim. Hierbij kunt u zelf de sluiting of grendel kiezen. In dit geval staat de heng ook wel bekend als verstelbaar poortbeslag. De poortbeslagsets bestaan uit twee hengen, twee plaatduimen, een heksluiting en het benodigde bevestigingsmateriaal. 

Schroefduimen

Schroefduimen zijn een alternatief op plaatduimen. Waar plaatduimen bestaan uit een stuk plaatwerk dat u tegen de paal schroeft, is de schroefduim een losse duim met een schroefeind. Dit geeft een meer strakke uitstraling aan uw poort of deur. Bijkomend voordeel van de schroefduim, is dat u zelf bepaald op welke afstand de duim van het kozijn staat. De schroefduim kunt u na voorboren direct in het hout draaien. Montage in steen doet u met behulp van nylon pluggen. 

Plaatgrendel en Heksluitingen

Zoekt u naar een plaatgrendel, heksluiting of een poortschuif om uw tuinhek of schuttingdeur goed te sluiten? Wovar heeft een breed assortiment plaatgrendels en heksluitingen voor uw klaar liggen! Hierbij heeft u keuze uit verschillende soorten en maten sluitingen, uitgevoerd in verzinkt staal, RVS en zwart. Met onze zwarte hangslotgrendels of plaatgrendels zorgt u voor een moderne uitstraling bij uw deur of poort. De dikke zwarte poedercoating zorgt ervoor dat het metaal goed beschermd wordt, ook tegen roest. De dikke coating is slijtvast, dus zal lange tijd meegaan. Zwarte sluitingen combineert u het beste met onze tuinschroeven zwart

IJzeren deurframes

Kies uit één van onze vele ijzeren deurframes. Met een deurframe (ook wel poortframe genoemd), maakt u erg snel een stevige poort of deur. Waar u bij een zelfgemaakte poort werkt met balken, is in dit geval het stalen frame verantwoordelijk voor de stevigheid. Wilt u een volwaardig slot op uw tuindeur? De poortframes bieden ook ruimte voor een slotkast. Zo werkt u alles prachtig weg, met behoud van de constructiesterkte. Wij leveren onze deurframes voor tuindeuren inclusief ophangogen. De deurframes komen in verschillende maten, zodat u zelf kiest hoe breed en hoog uw deur wordt.  

Vlechtband hekwerk

Bij uw dubbelstaafmatten hoort natuurlijk vlechtband hekwerk. Het vlechtband voor uw hekwerk bij Wovar is verkrijgbaar in rollen van 19 cm breed met een lengte van 35 of 50 meter. Vlechtband is de oplossing om uw tuin te voorzien van privacy en geeft uw afrastering een unieke uitstraling. Kies bijvoorbeeld voor vlechtband antraciet wanneer u uw beplanten wilt uitspringen langs uw dubbelstaafmat hekwerk met vlechtband. Benieuwd welke vlechtband het beste bij uw project past? Kijk dan eens bij ons assortiment vlechtband!